タリアテッレ カマスと青蜜柑。
Tagliatelle with barracuda and green citrus.
タリアテッレは、
イタリア北部エミリア=ロマーニャ地方で生まれた、
卵入りの平打ちパスタ。
Siamo noiでは、コースのはじまりに合わせて
その瞬間に生地を伸ばし、
軽やかで、しなやかな食感に仕上げています。
Tagliatelle, a ribbon-shaped pasta from Emilia-Romagna in northern Italy,
is rolled by hand at the very moment your course begins—
light, supple, and full of life.
香ばしく焼き上げたカマスに、
青蜜柑の爽やかな酸味を重ねて。
軽やかで、落ち着く味わいに仕上がります。
Grilled barracuda brings a gentle smokiness, while the green citrus adds brightness—
a dish that feels light yet deeply comforting.
⸻
11月15日(土)料理教室・第三弾 開催予定
11月22日(土)ランチ・ディナー営業いたします。
We will host our 3rd cooking class on Saturday, November 15,
and will be open for lunch and dinner on Saturday, November 22.
⸻
Siamo noi|自由が丘