タリアテッレ カマスと青蜜柑。

Tagliatelle with barracuda and green citrus.

タリアテッレは、

イタリア北部エミリア=ロマーニャ地方で生まれた、

卵入りの平打ちパスタ。

Siamo noiでは、コースのはじまりに合わせて

その瞬間に生地を伸ばし、

軽やかで、しなやかな食感に仕上げています。

Tagliatelle, a ribbon-shaped pasta from Emilia-Romagna in northern Italy,

is rolled by hand at the very moment your course begins—

light, supple, and full of life.

香ばしく焼き上げたカマスに、

青蜜柑の爽やかな酸味を重ねて。

軽やかで、落ち着く味わいに仕上がります。

Grilled barracuda brings a gentle smokiness, while the green citrus adds brightness—

a dish that feels light yet deeply comforting.



11月15日(土)料理教室・第三弾 開催予定


11月22日(土)ランチ・ディナー営業いたします。


We will host our 3rd cooking class on Saturday, November 15,

and will be open for lunch and dinner on Saturday, November 22.



Siamo noi|自由が丘

@siamonoi_jyugaoka