京中式熟成南の島豚ロースのカチャトーラ。

Kyonaka-style aged Minami no Shima pork loin “Cacciatora.”


「カチャトーラ」とはイタリア語で“猟師風”。

肉や野菜をワインで煮込む料理。

“Cacciatora” means “hunter-style” in Italian.

A dish of meat and vegetables braised in wine.


京中式熟成で仕上げた豚ロースに、天然キノコを添えています。

香りと食感、旨味を最後までお楽しみください。

The pork loin is prepared in Kyonaka-style aging and served with wild mushrooms.

Enjoy the aroma, textures, and rich flavors of the meat through every bite.



🍽 11月の土曜日スケジュール

1日 いつもと違う土曜のSiamo noi

15日 料理教室・第三弾

22日 ランチ・ディナー営業


ご予約お待ちしております!

Reservations are welcome!