今回の鮮魚のお皿は、


相模湾長井漁港の神経〆白身魚

White Fish from Sagami Bay “Ikejime” Style


自家製の煎り酒でお楽しみください。

シンプルだけど、いろいろな味わいを感じていただけます。


Please enjoy with our homemade Irizake —

simple, yet full of layered flavors.


煎り酒とは、日本酒に梅酢や鰹節を加えて煮詰めた、江戸時代から伝わる日本の伝統調味料。

今回は軍鶏節と自家製梅酢、昆布で仕立てています。


Irizake is a traditional Japanese seasoning made by simmering sake with ume vinegar and bonito flakes.

Ours is crafted with shamo (game fowl) flakes, homemade plum vinegar, and kombu.


10月25日(土)はランチ・ディナーともに営業いたします。


カメラマン

@taichi____watanabe


Siamo noi|自由が丘

@siamonoi_jyugaoka