今回の鮮魚のお皿は、
相模湾長井漁港の神経〆白身魚
White Fish from Sagami Bay “Ikejime” Style
自家製の煎り酒でお楽しみください。
シンプルだけど、いろいろな味わいを感じていただけます。
Please enjoy with our homemade Irizake —
simple, yet full of layered flavors.
煎り酒とは、日本酒に梅酢や鰹節を加えて煮詰めた、江戸時代から伝わる日本の伝統調味料。
今回は軍鶏節と自家製梅酢、昆布で仕立てています。
Irizake is a traditional Japanese seasoning made by simmering sake with ume vinegar and bonito flakes.
Ours is crafted with shamo (game fowl) flakes, homemade plum vinegar, and kombu.
10月25日(土)はランチ・ディナーともに営業いたします。
カメラマン
Siamo noi|自由が丘