ガンベロロッソとカボチャのスフォルマート。
Gambero Rosso with pumpkin sformato.

スフォルマートは、野菜のピュレに卵やチーズを合わせ、
湯煎でゆっくりと火を入れて仕上げる、
イタリアの伝統的な温かい前菜です。

Sformato is a traditional Italian warm appetizer—
a delicate custard made from puréed vegetables, gently baked in a water bath.

軽く仕上げるために、何度も試作を重ねた一皿。
エビの甘さに、スモークしたミルクと
コーヒーの香りが重なり、
口の中にやわらかく広がります。
試行錯誤の末にたどり着いた、秋の味わいです。
A dish refined through many trials to achieve a light, gentle texture.
The sweetness of the shrimp meets the smoked milk and coffee aroma, unfolding softly on the palate—
the taste of autumn, born from quiet experimentation.


ランチ営業のお知らせ
10月25日(土)ランチ・ディナー営業いたします。
We will be open for lunch and dinner on Saturday, October 25.
ご予約お待ちしております!
Reservations are welcome!

カメラマン

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