Aperitivo のご紹介
コースの最初にお出ししている一皿です。
ぜひスパークリングと合わせてお楽しみください。
We begin your course with our aperitivo plate.
Please enjoy it together with a glass of sparkling wine.
・小豆島の生ハムと実山椒のグリッシーニ
Prosciutto from Shodoshima & sansho grissini
・イチジクと自家製青カビチーズのタルト
Fig tart with our house blue cheese
・フォカッチャ ディ レッコ リグーリア州のパン
(自家製フォンドゥータチーズと天然キノコ)
Focaccia di Recco with house-made fonduta cheese and wild mushrooms
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12月のお知らせ / December Information
12月は土曜日、昼・夜 営業いたします。
We are open for lunch and dinner on all Saturdays in December.
24日・25日のクリスマスディナー、
お席まだ少しご案内できます。
We still have a few seats available for Christmas dinner on the 24th & 25th.
日曜日と月曜日は比較的お席に余裕がございます。
Sundays and Mondays are relatively easy to book.
12月30日(火)最終営業日です。
Our last business day of the year will be Tuesday, December 30.
カメラマン
Instagram @taichi____watanabe
