Aperitivo のご紹介


コースの最初にお出ししている一皿です。

ぜひスパークリングと合わせてお楽しみください。


We begin your course with our aperitivo plate.

Please enjoy it together with a glass of sparkling wine.


・小豆島の生ハムと実山椒のグリッシーニ

 Prosciutto from Shodoshima & sansho grissini

・イチジクと自家製青カビチーズのタルト

 Fig tart with our house blue cheese

・フォカッチャ ディ レッコ リグーリア州のパン

(自家製フォンドゥータチーズと天然キノコ)

 Focaccia di Recco with house-made fonduta cheese and wild mushrooms



12月のお知らせ / December Information


12月は土曜日、昼・夜 営業いたします。

We are open for lunch and dinner on all Saturdays in December.


24日・25日のクリスマスディナー、

お席まだ少しご案内できます。

We still have a few seats available for Christmas dinner on the 24th & 25th.


日曜日と月曜日は比較的お席に余裕がございます。

Sundays and Mondays are relatively easy to book.


12月30日(火)最終営業日です。

Our last business day of the year will be Tuesday, December 30.


カメラマン

Instagram @taichi____watanabe