Carpaccio of ikejime white fish
from Nagai Port, Sagami Bay
お庭のハーブと、70年物の糠漬けから取ったエキスを
香りよくゼリーに仕立てました。
瞬間的に引き出したスープと一緒にお召し上がりください。
We pair the ikejime white fish with herbs from our garden
and a fragrant gelée made from 70-year fermented nukazuke brine.
Please enjoy together with the delicate broth we extract at the moment of serving.
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12月のお知らせ / December Information
12月は土曜日、昼・夜営業いたします。
We are open for lunch and dinner on all Saturdays in December.
24・25日のクリスマスディナー、
お席まだ少しご案内できます。
We still have a few seats available for Christmas dinner on the 24th & 25th.
日曜日と月曜日は比較的お席に余裕がございます。
Sundays and Mondays are relatively easy to book.
12月30日(火)最終営業日です。
Our last business day of the year will be Tuesday, December 30.

