天然酵母を起こし、丁寧に焼き上げています。
自家製チーズを作る際に生まれるホエーを加えることで、
しっとりと奥行きのある味わいに仕上げています。
We bake our bread with naturally cultured yeast.
By enriching the dough with whey from our house-made cheese,
we achieve a soft texture with deep savory notes.
合わせてお出ししているのは、
創業昭和7年、九品仏の「毛利豆腐店」さんの
豆乳と生クリームを発酵させたクリーム、
自家製のお塩、そしてシチリア産オリーブオイルです。
Served with fermented cream made from soy milk and fresh cream
of “Mori Tofu Shop” (est. 1932) in Kuhombutsu,
our house salt, and Sicilian olive oil.
もう一種のパンは カンパーニュ。
ゆっくりと時間をかけて発酵させた、香り豊かなパンです。
We also offer a country-style pain de campagne,
slow-fermented for a fragrant and balanced flavor.
カメラマン
粉担当

